Wil je ervaren hoe het is om je eigen leren tas te maken? Onder de deskundige leiding van ervaren tassenontwerpster en – maakster Juul van de Meerakker, maak je in +/- drie een je eigen leren strik-clutch! Onder het genot van een lekker hapje en drankje maak je de tas die nog ontbreekt in je collectie.

Leuk voor een vrijgezellenfeestje of een dagje uit met vriendinnen.

Nadat je een mooi stukje leer hebt uitgezocht, volgt het uitsnijden van de kant en klare patronen voor je tas en begint het vormgeven. Je krijgt hierin de volledige vrijheid om je eigen tas naar jouw smaak vorm te geven. Denk aan; kleuren, studs, hoekjes, flosjes, leren veters vlechten etc.

Voor inspiratie verwijs ik je graag door naar de pinterest pagina van jumedesign onder workshops.

Samen bekijken we de mogelijkheden van je ontwerp. Helaas is niet alles mogelijk qua stikwerk maar samen komen we vast en zeker tot een leuk model! Helaas is het niet mogelijk een lang hengsel aan de strik-clutch te maken. Het is echt een workshop “clutch”maken. Wel heb je de mogelijkheid om er twee haakjes aan te maken zodat je er zelf altijd een lang hengsel aan kan bevestigen.

Aan het einde van de workshop ga je naar huis met een trots gevoel, nieuwe kennis, maar vooral met je eigen ontworpen en – selfmade bag –

Ontwerp:

  • Strik-clutch uit vast patroon, aan te passen naar eigen creativiteit.
  • Keuze uit verschillende soorten leer en suède.
  • Fournituren in zilver, brons en goud
  • Nylon rits
  • Maat 30 cm breed ( incl souffle ) 20 cm hoog

LOCATIE: Rechtestraat 55, Eindhoven ( Emco Lederwaren )

DUUR: Flexibel +/- 3 uur

PRIJS: 59,- euro p.p. De prijs is incl leer, voering, fournituren, hapje & drankje!

MINIMAAL AANTAL: 3 personen

MAXIMAAL AANTAL: 6 personen

Copyright by Jumédesign 2018 | powered by Buiten de lijntjes